GIN

Gin is een sterke geestrijke of alcoholische drank die wordt gemaakt door de destillatie van een vergist graanbeslag. Door toevoeging van jeneverbessen, krijgt hij zijn specifieke smaak.

De liefde voor Gin was de aanleiding voor het oprichten van Elixirs Des Dieux. Uit de meer dan 150 soorten gins in onze gin- en champagnebar kozen we deze 3 gins voor hun verhaal en unieke smaak.

BLIND TIGER

Deluxe Distillery

Gedistilleerd in kleine hoeveelheden en samengesteld uit ongebruikelijke botanicals zoals gemoute gerst en staartpeper. Een unieke combinatie die deze gin zijn gedurfde en verkwikkende karakter biedt. En wat een prachtige flessen!

ELIXIRS DES DIEUX I BLIND TIGER GIN

SKOG

Belgian Spirits Company

SKOG GIN is een gin gebaseerd op een zalige ochtendwandeling in de Vlaamse wouden. Met een zachte, minerale neus en een fluwelen afdronk. Een zeer pure en fijne gin voor de liefhebbers van subtiele aroma’s. Laat je verrassen door de natuur in een fles.

ELIXIRS DES DIEUX I SKOG GINS

SAVE THE QUEEN

Save The Queen

Save The Queen en we redden ons planeet. Een originele gin gebrouwen door locale imkers met bijenkorven in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik & Knokke. Elke fles bevat bijen nectar geoogst uit deze bijenkorven. Een gin met een prachtig verhaal.

ELIXIRS DES DIEUX I gin
Menu