Rum

Rum wordt over de gehele wereld gedistilleerd. Wij selecteerden 4 unieke soorten, waar je puur, chilled on ice of verwerkt in cocktails van kan genieten.

Rhum of Rum is een echte Elixirs Des Dieux. Bereid uit Melasse, de bijproducten van suikerriet. Spaanse, Engelse en Franse stijl bepalen vaak de oorsprong en soort Rum. Indelingen op kleur (wit-goud-bruin), leeftijd (ongerijpt – gerijpt – lang gerijpt) en alcoholpercentage (standard – navy strenghts – overproof) geven voor iedereen de ideale godendrank weer.

DE STEBAN

Aigues Mortes (FR)

Deze heerlijke Rhum Arrangé is een uniek product. Maison De Steban, gespecialiseerd in specerijen, kruiden en aromaten, stelde deze rhum samen. Als basis werden witte en oude bruine rum afgewerkt met kaneel, vanille, Gember, nootmuskaat, gedroogde vruchten en roze bessen. Invloeden uit Zuid Amerika en Madagascar, chilled on ice is dit een unieke beleving.

49°

Rhum arrangé I Maison De Steban

Save The Queen

Aalst (BE)

Save The Queen rum is gemaakt door imkers Olivier Roels en Michael Van Lent in samenwerking met Stokerij De Moor. Deze rum is een blend van 5 jaar oude rums (gerijpt in Bourbon vaten) uit Barbados, de Dominicaanse Republiek en Jamaica. Verrijkt met de subtiele hoeveelheid van de allerbeste lokale honing. Uniek kenmerk is het troebele bezinksel onderaan de fles van de bijenwas.

40°

Rum I Save The Queen

Infamous Rhum

De Haan (BE)

Infamous Rhum is een jonge en unieke Belgische “premium spiced” rum. Een 8 jaar oude blend van rums uit Barbados en Trinidad. Deze blend werd gedurende 3 weken afgekruid met de fijnste kruiden uit Madagascar. Vanille, Kaneel, steranijs, appelsien, cacao en enkele geheime ingrediënten. De 100% Arabica espresso blend in deze rum zorgt voor een unieke en ongelooflijke smaakbeleving.

41°

Infamous Rum I Rum arrangé
Menu