Great Tastes

Ontdek de originele smaken van deze dranken en kruiden.

Mensen met een passie, een visie en ontzettend veel talent creëren mooie producten. Met Elixirs Des Dieux brengen we het verhaal achter deze schitterende mensen en creaties. Kleine Champagnes, van generatie tot generatie overgedragen. Wereldreizigers op zoek naar de beste Botanicals in de wereld. Chefs die de meest gebalanceerde en geraffineerde likeuren samenstellen.

Inspirerende verhalen over de mensen achter onze Gins, Rums, Champagnes en non-alcoholic elixirs.

Champagnes

Kleine, originele en heerlijke Champagnes met een moderne twist.

Ontdek deze 4 bruisende Champagnes. Een jonge generatie gepassioneerde talenten, die de kennis en ambacht van hun grootouders combineren met moderne en frisse creaties.

Guilette-Brest

Monthelon

Champagne Guilette-Brest bevindt zich in het centrum van Monthelon, op 6km van Epernay en 30km van Reims. Deze wijngaarden zijn omgeven door de rijke bodems van de Marne vallei.

Champagne Guilette-Brest

Faniel & Fils

Cormoyeux

Champagne Faniel & Fils ligt zich op de Route touristique du Champagne, in Cormoyeux. Een klein dorp, verscholen in de Brunet vallei van de Marne, waar wijnbouw centraal staat.

Mongery

Landreville

Champagne Mongery ligt in het hart van Côte des Bar, in het zuiden van de Champagnestreek. Jérôme et Stéphane VIREY zijn de 7de generatie wijnbouwers sinds 1818.

David-Heucq

Fleury-La-Rivière

Champagne David-Heucq ligt in Fleury-la-Rivière. Olivier en Maxime, zonen van Odile et Henri DAVID en 4de generatie wijnbouwers, staan in voor de productie van deze authentieke Champagnes.

Champagne David Heucq

Rum

Rum wordt over de gehele wereld gedistilleerd. Wij selecteerden 4 unieke soorten, waar je puur, chilled on ice of verwerkt in cocktails van kan genieten.

Rhum of Rum is een echte Elixirs Des Dieux. Bereid uit Melasse, de bijproducten van suikerriet. Spaanse, Engelse en Franse stijl bepalen vaak de oorsprong en soort Rum. Indelingen op kleur (wit-goud-bruin), leeftijd (ongerijpt – gerijpt – lang gerijpt) en alcoholpercentage (standard – navy strenghts – overproof) geven voor iedereen de ideale godendrank weer.

DE STEBAN

Aigues Mortes (FR)

Deze heerlijke Rhum Arrangé is een uniek product. Maison De Steban, gespecialiseerd in specerijen, kruiden en aromaten, stelde deze rhum samen. Als basis werden witte en oude bruine rum afgewerkt met kaneel, vanille, Gember, nootmuskaat, gedroogde vruchten en roze bessen. Invloeden uit Zuid Amerika en Madagascar, chilled on ice is dit een unieke beleving.

49°

Rhum arrangé I Maison De Steban

Save The Queen

Aalst (BE)

Save The Queen rum is gemaakt door imkers Olivier Roels en Michael Van Lent in samenwerking met Stokerij De Moor. Deze rum is een blend van 5 jaar oude rums (gerijpt in Bourbon vaten) uit Barbados, de Dominicaanse Republiek en Jamaica. Verrijkt met de subtiele hoeveelheid van de allerbeste lokale honing. Uniek kenmerk is het troebele bezinksel onderaan de fles van de bijenwas.

40°

Rum I Save The Queen

Infamous Rhum

De Haan (BE)

Infamous Rhum is een jonge en unieke Belgische “premium spiced” rum. Een 8 jaar oude blend van rums uit Barbados en Trinidad. Deze blend werd gedurende 3 weken afgekruid met de fijnste kruiden uit Madagascar. Vanille, Kaneel, steranijs, appelsien, cacao en enkele geheime ingrediënten. De 100% Arabica espresso blend in deze rum zorgt voor een unieke en ongelooflijke smaakbeleving.

41°

Infamous Rum I Rum arrangé

Deze Rum ligt nog even op vaten 🙂 Info coming up.

Gin

Gin is een sterke geestrijke of alcoholische drank die wordt gemaakt door de destillatie van een vergist graanbeslag. Door toevoeging van jeneverbessen, krijgt hij zijn specifieke smaak.

De liefde voor Gin was de aanleiding voor het oprichten van Elixirs Des Dieux. Uit de meer dan 150 soorten gins in onze gin- en champagnebar kozen we deze 4 gins voor hun verhaal en unieke smaak.

Menu
Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.